Inhaltsangabe

In his second in-depth foray into the world of professional cooking, Michael Ruhlman journeys into the heart of the profession. Observing the rigorous Certified Master Chef exam at the Culinary Institute of America, the most influential cooking school in the country, Ruhlman enters the lives and kitchens of rising star Michael Symon and the renowned Thomas Keller of the French Laundry. This fascinating audiobook will satisfy any listener's hunger for knowledge about cooking and food, the secrets of successful chefs, at what point cooking becomes an art form, and more.
Like Ruhlman's The Making of a Chef, this is an instant classic in food writing - one of the fastest growing and most popular subjects today.
©2014 Blackstone Audio, Inc.; 2001 Michael Ruhlman
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Kundenrezensionen

Hilfreichste
5 out of 5 stars
Von Anonymer Hörer Am hilfreichsten 09.12.2017

leider nicht in deutsch zu haben 😉

Für jeden der wissen möchte um was es beim professionellem kochen abseits des Fernsehens geht.
in einem atemzug mit den "Geständnissen eines küchenchefs" zu nennen.
da ich selber seit 20 jahren mit kochen meine cocktailzwiebeln verdiene glaube ich zu wissen wovon ich rede.

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